Предоставянето на услуги в областта на превода, локализацията и глобализацията не е единствено бизнес, а и наша мисия. Уники се ангажира да подпомага неправителствени организации и хора в нужда. Силното ни чувство за отговорност е в основата на нашата бизнес философия и ни вдъхновява да помагаме на хората, които се сблъскват с непреодолими предизвикателства. За нас е важно всеки човек да може да бъде чут и разбран и да бъде третиран честно и справедливо. Вярваме, че съществуват каузи, дейности, хора, чиято значимост не се измерва с потенциалната им доходност, а със социалната им значимост.

pro bono translationУники подкрепя инициативи в различни сфери на обществения живот – правата на човека, имиграция и бежанци, домашно насилие, помощ при бедствия, здравеопазване, опазване на околната среда и др.

Специализирани решения

Освен страстта ни и желанието да бъдем полезни, предлагаме за хора с ограничени средства решения за стандартен превод по отделна ценова структура.

Предоставяме безвъзмездно преводи на неправителствени организации, държавни институции и общински учреждения. Нашите клиенти „про боно“ се радват на същото внимание и професионализъм като всички останали наши клиенти.